Conversatie beginnen

2018 - Releasenotes 25 mei (Fysio, OT, Logo)

Op 24 mei hebben we diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura Fysio, OT en Logo. Hieronder kunt u lezen om welke aanpassingen het gaat.

PREM (Patient-Rated Evaluation Measurement)

Binnen de fysiotherapie en oefentherapie wordt de term CQ-index niet meer gehanteerd en is deze vervangen binnen het programma door PREM (Patient-Rated Evaluation Measurement). Voor de logopedie geldt dat KEO (KlantErvaringsOnderzoek) eveneens vervangen is binnen Incura door de PREM (Patient-Rated Evaluation Measurement).
Voor Mediquest is voor Incura Fysio, OT en Logo de koppeling nu aangepast voor de PREM. De zichtbare wijzigingen zijn als volgt:

 • een patiënt kan meerdere keren per jaar worden uitgenodigd om de PREM in te vullen
 • een patiënt kan al na 15 behandelingen worden uitgenodigd via de knop “nu aanleveren” op het episodeformulier zonder dat de episode is afgesloten
 • extra mogelijkheid beschikbaar “schriftelijk benaderen” op het episodeformulier. U dient dit wel met Mediquest af te stemmen of u gebruik kunt maken van deze optie. Als u 'Ja' kiest zal de patiënt via een brief worden benaderd om de PREM in te vullen (in plaats van via e-mail
Voor meer informatie kunt u de hieronder vermelde handleidingen raadplegen.

B04_Handleiding_PREM_(Incura_Fysio_OT)_v1.0.pdf

 1. 741 KB
 2. Bekijken
 3. Downloaden

B09_Handleiding_PREM_(Incura_Logo)_v1.0.pdf

 1. 758 KB
 2. Bekijken
 3. Downloaden
Alles downloaden
Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
 1. Systeembeheer

 2. Geplaatst
 3. Geüpdatet

Opmerkingen