Conversatie beginnen

2018 – Releasenotes november, week 46 (versie 4.49.0)

Deze week worden er diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura. Hieronder kunt u lezen welke aanpassingen dit zijn.

Uw Incura versienummer staat vermeld op het Incura dashboard, rechtsonder.

Alle disciplines

Nieuwe aanmelding direct in de agenda inplannen
Het is nu mogelijk om via de agenda een nieuwe aanmelding gelijk in te plannen en op te slaan als aanmelding. Wanneer u op een vrije plek in de agenda op de rechtermuisknop klikt, ziet u bovenin een nieuwe optie: “Nieuwe aanmelding”.Bij het kiezen van de optie “Nieuwe aanmelding” krijgt u een nieuw invoerscherm:

Hier kunt u een aantal gegevens van de patiënt noteren zoals Geslachtsnaam, Telefoonnummer, E-mailadres en Klacht/probleem. In het veld “Opmerkingen” kunt u alle overige informatie kwijt. Wanneer u op bewaren klikt, wordt er een aanmeldingsafspraak op de vrije plek in de agenda gezet en een aanmelding geplaatst in de lijst aanmeldingen. In de lijst aanmeldingen kunt u de gegevens van de patiënt op een later tijdstip aanvullen zodat u daarna een Dossier/Episode kunt aanmaken.Aanmelding koppelen aan bestaande patiënt
Bij een aanmelding heeft u nu de mogelijkheid om de aanmelding aan een bestaande patiënt te koppelen:

Bij het klikken op het vergrootglas achter dit veld, wordt er op de geslachtsnaam gezocht of er al een patiënt bestaat met deze naam. Indien er 1 patiënt wordt gevonden, krijgt u de vraag of u deze patiënt wilt koppelen:Indien u “Ja” kiest, zullen de gegevens die al bekend zijn van de gekozen patiënt ingevuld worden bij de aanmelding.
Indien er meerdere patiënten gevonden worden, kunt u een keuze maken tussen de zoekresultaten:Wanneer u in het veld “koppel aanmelding aan patiënt” zelf gegevens typt en op het vergrootglas klikt, wordt er op deze zoekterm gezocht: 
In week 44 is niet iedere Incura gebruiker geüpdatet naar release 4.48.0 waardoor onderstaande aanpassingen voor deze Incura gebruikers ook meekomen in release 4.49.0.

Alle disciplines

Goedkeur/afkeur facturen
Bij beheer facturen is het nu via de paperclip gelijk duidelijk of de factuur is goedgekeurd of dat er afkeur binnen de factuur aanwezig is. Wanneer er een groen vinkje staat is de gehele factuur goedgekeurd. Heeft de paperclip een rood kruis, dan is (een gedeelte van) de factuur afgekeurd.Factuur op verwerkt zetten
Bij beheer facturen kunt u in de lijst de factuur direct op verwerkt zetten in de tabbladen VECOZO, overig en factoring (indien u dit gebruikt). Wanneer u een factuur selecteert, zet u via de toolbalk de factuur direct op verwerkt.Creditfactuur
Een creditfactuur met indienwijze papier kunt u nu ook openen via de optie factuurbestand in pdf en printen.

Tijdens het crediteren kunt u nu de creditfactuurdatum aanpassen indien nodig. Wanneer u een factuur of prestatieregel crediteert, verschijnt zoals u gewend bent eerst de vraag of u door wilt gaan. Hier staat nu de creditfactuurdatum bij. Deze staat standaard op de debet factuurdatum maar kunt u aanpassen.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen