Conversatie beginnen

Uitleg over meldingen en kleuren in documenten

Soms opent een document met een geel of rood kader en een melding. Hieronder lichten wij de melding toe.

Rood kader en melding 'Alleen-lezen' (komt alleen voor in sjablonen)Dit document kunt u niet bewerken en /of opslaan. Maak een kopie van het sjabloon. Deze kunt u wel aanpassen.

Rood kader en melding 'Document in gebruik'Dit document kunt u niet bewerken. U of een collega heeft het document geopend en is erin aan het werk. Het document in bewerking moet eerst worden afgesloten voordat u het kunt bewerken.
Als u klikt op ‘Opnieuw proberen’, sluit het document en keert u terug naar het overzicht waar u opnieuw kunt proberen het document te openen om te bewerken.
Als u klikt op ‘Alleen lezen’, kunt u het document bekijken, maar niet aanpassen.

Melding 'Document hersteld'Let op!!!!

Uw keuze heeft gevolgen voor welke wijzigingen u opslaat of verwijdert.
Kiest u voor ‘Open origineel’, dan worden eventuele wijzigingen na die datum en tijd (in dit voorbeeld 30-08-2018 07:33:25) niet opgeslagen, maar verwijderd. Deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden.
Kiest u voor ‘Wijzigingen tonen’, dan opent de backup met de meest recente wijzigingen. Dan heeft u de keuze om deze versie te behouden door deze op te slaan of verder te gaan met het origineel door de wijzigingen niet op te slaan, de backup te sluiten en terug te gaan naar het origineel.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen