Conversatie beginnen

Als ik niet overstap naar iMUIS, wat zijn dan de kosten?

Het is mogelijk om je boekhouding in Incura met de huidige boekhoudsoftware van Intelly voort te zetten. Nu wij iMUIS boekhouden voortaan als standaard boekhoudsoftware aanbieden binnen Incura, kunnen wij de boekhoudsoftware van Intelly uitsluitend als een aparte service aanbieden. En daar moeten wij wel extra kosten voor in rekening brengen.


Deze kosten bedragen € 7,87 per maand inclusief BTW (+ bankkoppelingskosten) per gebruiker van de boekhouding. Een gebruiker is de medewerker waarvan het “vinkje” boekhouding is aangevinkt bij het Incura gebruikersbeheer. Alleen bij een SNS- en/of ABN Amro bankkoppeling, komt er per bankmutatieregel € 0,06 (incl. BTW) erbij. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal betalingen en ontvangsten.

Heb je nu geen bankkoppeling in Intelly, dan betaal je dus ook geen bankkoppelingskosten.

Besluit je om alsnog gebruik te gaan maken van een bankkoppeling in Intelly, dan worden daar éénmalige kosten voor berekend. Verder komen er bij een SNS- en/of ABN Amro bankkoppeling, per bankmutatieregel € 0,06 (incl. BTW) kosten bij. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal betalingen en ontvangsten.

Indien je gebruik wilt blijven maken van Intelly boekhoudsoftware tegen genoemde additionele kosten, dan kun je dat aan ons doorgeven via het niet-overstapformulier. Dit dien je voor 1 juli 2019 aan ons te melden.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen