Conversatie beginnen

2019 - Releasenotes juli, week 30 (versie 4.64.0)

Incura GGZ

De 'MDO-afspraak': snel afspraken met meerdere therapeuten invoeren en bewerken

Heeft u vaak te maken met situaties waarin meerdere therapeuten gezamenlijk tijd besteden voor dezelfde cliënt, zoals tijdens een MDO (Multi-Disciplinair Overleg)? Incura biedt nu een nieuwe mogelijkheid om dit snel te registreren. Dit doet u door afspraaktypes voor ‘MDO-afspraken’ te gebruiken. NB: deze afspraaktypes zijn dus ook voor andere situaties dan MDO’s toepasbaar!

De MDO-afspraken laten u zeer eenvoudig meerdere therapeuten aan een afspraak koppelen. De afspraak verschijnt vervolgens in alle relevante agenda’s, én de tijdsregistratie bij betreffende cliënt wordt voor alle genoemde therapeuten bijgewerkt. Ook kunt u in de agenda de afspraak in één keer kopiëren of verslepen.

Voor alle mogelijkheden van de MDO-afspraken verwijzen we u graag naar onze handleiding!

Corrigeren van de begindatums van episodes en overeenkomsten

Als u werkt met verzuimfacturen, of u factureert ‘prestaties’ die buiten de BGGZ, SGGZ en JGGZ vallen, dan maakt u in Incura gebruik van de zogenaamde overeenkomsten. Bij het aanpassen van de begindatum van een episode was het tot dusverre vaak nodig om eerst de looptijd van zo’n overeenkomst aan te passen. Incura doet dat nu direct voor u.

Incura Logo, Fysio, Ergo & OT

Corrigeren van de begindatums van episodes en overeenkomsten

Het corrigeren van de begindatum van een episode was tot dusverre soms lastig. U kreeg dan een melding dat eerst de begindatum van de onderliggende overeenkomst aangepast moest worden, zodat de correctie altijd in twee stappen verliep. Veel mensen hebben bij ons aangegeven dat zij dit als lastig ervaren. Daarom wordt vanaf deze Incura-versie de overeenkomst direct voor u aangepast.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen