Conversatie beginnen

Waarom biedt Incura juist nu beveiligd beeldbellen aan?

Onze actie om op zeer korte termijn beeldbellen met WeSeeDo voor jou als Incura gebruiker mogelijk te maken, heeft mogelijk een verkeerde indruk gewekt bij een aantal Incura gebruikers. Namelijk dat wij, als Incura, voordeel willen behalen uit de huidige situatie die ontstaan is door alle ontwikkelingen rondom het Corona virus. Graag willen wij je uitleggen dat dit zeker niet het geval is.

Al enige tijd zijn wij bezig om te kijken in hoeverre beeldbellen te integreren is in Incura. Door direct te schakelen, hebben we in een zeer korte tijd de samenwerking met WeSeeDo kunnen rondmaken. Dat doen we kostenneutraal doordat wij de administratieve afhandeling en support op ons nemen voor onze klanten. Wij kunnen je binnen maximaal één dag aansluiten. WeSeeDo is daar zelf niet op ingericht om op die manier kleinere organisaties te bedienen.

Daarnaast wordt er nu hard gewerkt door onze ontwikkelaars om de integratie van WeSeeDo in Incura zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Allemaal om jullie, onze zorgverleners en Incura gebruikers, juist in deze tijden, zo goed mogelijk bij te staan. We hopen uiteraard dat jullie onze intenties met de juiste bedoeling, kunnen waarderen.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen