Conversatie beginnen

2020 - Releasenotes mei, week 20 (versie 4.83.0)

Deze week worden er weer diverse aanpassingen doorgevoerd voor de diverse disciplines. Hieronder kunt u lezen welke aanpassingen dit zijn.

  • Alle disciplines: Integratie van beeldbellen met WeSeeDo in Incura
  • GGZ: aanpassen indirecte tijd vanuit de agenda bij groepsafspraken

Alle disciplines

Integratie beeldbellen met WeSeeDo in Incura
Om het werken met video/ beeldbel consulten administratief makkelijker te maken, hebben wij de afgelopen tijd gewerkt aan de integratie van WeSeeDo in Incura. Deze is nu beschikbaar! Lees in deze handleiding hoe u de koppeling tussen uw Incura en WeSeeDo instelt en hoe u hiermee werkt.

GGZ

Groepsafspraken: aanpassen indirecte tijd vanuit de agenda
In Incura versie 4.81.0 hebben we de groepsafspraken toegevoegd in Incura. Het lukte daarna niet meer om de indirecte tijd, indien gewenst, rechtstreeks vanuit de agenda aan te passen. Daarvoor moest u naar het dossier navigeren.

In versie 4.83.0 bestaat weer de mogelijkheid om deze aanpassingen rechtstreeks vanuit de agenda te doen. Dubbelklik daarvoor op de gewenste activiteitregel binnen de groepsafspraak. Het detailscherm van de activiteitregel wordt nu geopend, zie onderstaand schermvoorbeeld. U kunt nu de indirecte tijd invullen of wijzigen. De directe tijd wordt nog altijd automatisch voor u berekend door Incura.

Zie de laatste versie van onze handleiding voor een volledige beschrijving van de groepsafspraken!

Tip! Het voorbeeld hierboven betreft de SGGZ maar deze werking geldt natuurlijk ook voor BGGZ en JGGZ. Binnen de JGGZ heeft elke activiteitregel bovendien een vinkje ‘Meetellen’, deze kunt u op dezelfde manier aanpassen.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen