Conversatie beginnen

Waarnemer account mét zomerkorting!

Heb je deze zomer een waarnemer in je praktijk?
Dan is het belangrijk dat je waarnemer een eigen account krijgt. Op het inlogscherm binnen Incura wordt dan onderscheid gemaakt tussen jezelf en je waarnemer. Zo kun je altijd aantonen wie welke bijzondere persoonsgegevens heeft ingezien of gewijzigd. Dit is in overeenstemming met de eisen die gesteld worden binnen de AVG en de NEN 7510 in het kader van de informatiebeveiliging binnen de zorg.

Je kunt nu tegen een bijzonder tarief gedurende een vaste periode van maximaal 2 maanden een extra account gebruiken binnen Incura. Profiteer ook van deze zomerkorting!

Zomerkorting

 • 1 maand voor € 45,- per gebruiker
 • 2 maanden voor € 80,- per gebruiker
 • Géén eenmalige kosten!

Praktijk/instelling met 2 of meer medewerkers
Je kunt eenvoudig kosteloos waarneming regelen door een bestaande medewerker los te koppelen van het huidige gebruikersaccount en een nieuwe medewerker aan te maken en deze hieraan te koppelen. Hiermee krijgt de waarnemer (in plaats van de bestaande medewerker) toegang tot Incura. Je kunt desgewenst voor de waarneemperiode een nieuw wachtwoord instellen zodat wachtwoorden niet gedeeld worden en/of de autorisatie-instellingen voor de waarnemer aanpassen. Dit is ook van belang voor de privacy van je patiëntgegevens.

Let op:

 • Staat er bij het betreffende account ‘admin’ achter het klantnummer? Dan kun je dit niet zelf loskoppelen, neem hiervoor contact op met onze Customer Support (088 - 946 22 73)
 • Wil je niet het account van een bestaande medewerker tijdelijk omzetten? Dan kun je een extra gebruiker* aanvragen met zomerkorting.

Eénmanszaak
Heb je één Incura licentie met beheerdersrechten? Om in dat geval waarneming mogelijk te maken, vraag je tegen bovenstaand tarief een extra gebruiker* aan.

Extra gebruiker*
Je kunt een extra gebruiker aanvragen per e-mail met als onderwerp ‘Aanvraag extra gebruiker met zomerkorting’. Wij sturen je vervolgens per e-mail een nieuw account met verdere instructies toe.

Voorwaarden

 • Waarneming geldt alleen voor behandelaars
 • Facturering vindt plaats bij activering van de licentie voor de waarnemer
 • Tussentijdse opzegging is niet mogelijk
 • Account eindigt automatisch na de afgesproken periode van 1 of 2 maanden
 • De medewerker dien je zelf aan te maken in Incura en tevens te koppelen aan het account
 • Deze aanbieding geldt alleen wanneer de start van de activatie van het account plaatsvindt in juli of augustus 2022

Als je besluit na de waarnemingsperiode het account voort te zetten, zal vanaf dat moment het reguliere tarief gelden. De éénmalige kosten van € 100,- worden dan alsnog in rekening gebracht.
Wij verzoeken je vriendelijk om dit tijdig aan ons door te geven.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
 1. Systeembeheer

 2. Geplaatst
 3. Geüpdatet

Opmerkingen