Conversatie beginnen

2020 – Releasenotes juli, week 29 - versie 4.86.0

Alle disciplines

Extra patiënt informatie in de agenda
Onder ‘agenda informatie’ en ‘agenda informatie tooltip’ zijn nu de volgende gegevens over de patiënt beschikbaar in de agenda:

  • geslacht;
  • woonplaats;
  • straatnaam;
  • gemeente;
  • actieve basisverzekering.

De gegevens maakt u zichtbaar via Agenda > Instellingen > Informatie onder het onderdeel ‘Agenda’. Zowel bij ‘Agenda informatie’ als bij ‘Agenda informatie tooltip’ kunt u de extra velden aanvinken. Deze aanpassing is voortgekomen uit verschillende wensen van onze klanten.

Dossierweergave sjabloon
Vanaf nu is het sjabloon ‘Dossierweergave’ beschikbaar voor al onze klanten. Dit sjabloon bevat alle samenvoegvelden van het dossier voor alle disciplines.
In het patiëntdossier / de behandelepisode selecteert u het sjabloon 'Dossierweergave' onder 'Correspondentie'. De disciplines die niet van toepassing zijn kunt u verwijderen. Via het Patiëntenportaal maakt u het zichtbaar voor de patiënt.
Het standaard sjabloon vindt u via Stamgegevens > Correspondentie > Sjablonen.

Logopedie, Fysiotherapie, Ergotherapie & Oefentherapie

Verkort formulier in Incura
Er is nu een nieuw formulier beschikbaar in het Zorgpad in Incura onder de naam “Dossier <discipline>”! Hiermee kunt u in één formulier alle verplichte velden invullen.
Het formulier bevat alleen de verplichte gegevens vanuit de richtlijnen. De mogelijk relevante gegevens kunnen gebundeld naar eigen wens aangevuld worden in een enkel veld ‘Opmerkingen’.
De kwaliteitsmarkeringen en standaardteksten in de formulieren werken zoals u gewend bent. Naast het formulier “Dossier <discipline>” kunt u nog steeds andere formulieren koppelen zoals “Tussentijdse Evaluaties” als u dit graag wilt. Ook dit formulier werkt zoals u gewend bent.

Uiteraard gaan LDF (fysiotherapie), NIVEL (logopedie) en PREM aanleveringen ook goed bij gebruik van dit formulier.
Deze aanpassing is voortgekomen uit verschillende wensen van onze klanten.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen