Conversatie beginnen

2021 – Releasenotes februari, week 7 versie 4.98.0

De volgende aanpassingen in Incura worden deze week doorgevoerd:

Fysiotherapie, oefentherapie

CSI codes 018 en 019 toegevoegd
De nieuwe COPD CSI codes 018 en 019 zijn toegevoegd in Incura. Deze codes zijn geldig per 1 januari 2021 en alleen te declareren in combinatie met diagnosecode 2554.
CSI018: COPD risicogroep B2, startjaar (maximaal 70 behandelingen); CSI-code om de nieuwe COPD-aanspraak B2 te kunnen monitoren.
CSI019: COPD risicogroep B2, onderhoudsjaar (maximaal 52 behandelingen) na startjaar; CSI-code om de nieuwe COPD-aanspraak B2 te kunnen monitoren.

Ergotherapie

PREM aanlevering voor Mediquest
De PREM aanleveringen naar Mediquest zijn nu ook voor de ergotherapie beschikbaar!

Overeenkomsten verbeterd
Binnen de ergotherapie zijn de laatste tijd helaas een aantal belemmeringen opgetreden in het gebruik van de overeenkomsten. We hebben hierop actie ondernomen. De nieuwe Incura versie biedt u de volgende verbeteringen:

  • indien uw patiënt naast de basisverzekering ook een aanvullende verzekering heeft, zal Incura vanaf nu in de overeenkomsten het totaal aantal minuten samen tellen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de basisverzekering volledig vol wordt gemaakt alvorens er op de aanvullende verzekering door wordt gegaan.
  • als een afspraak deels naar een verzekeraar en deels naar een patiënt moet worden gedeclareerd, omdat de afspraak boven de limiet van de basis- en/of aanvullende verzekering uitkomt, zal een melding gegeven worden dat deze afspraak gesplitst dient te worden in de agenda.
  • daarnaast wordt prestatiecode 5001, toeslag aan huis behandeling, nu correct naar dan wel de verzekeraar dan wel de patiënt gedeclareerd.
Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen