Conversatie beginnen

2021 - Releasenotes november, week 45 Incura v4.114.0

In de loop van deze week worden er diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura. Met deze Incura versie 4.114.0 is een belangrijke mijlpaal bereikt voor Incura GGZ; het Zorgprestatiemodel wordt daadwerkelijk in Incura zichtbaar.

Alle disciplines

Incura Pro Powered by Abakus app
Er staat een nieuwe versie van de Incura Pro Powered by Abakus app in de Apple Store en Google Play Store voor u klaar. Deze versie bevat een verbetering op het toevoegen van media vanuit het hoofdmenu. Hierbij is het nu verplicht om een bijbehorende episode te kiezen. Hiernaast is het voorinvullen van default episodes verbeterd.

Fysiotherapie & oefentherapie 

Verbetering chroniciteit overeenkomsten
De overeenkomst neemt de ‘indicatie chronisch’ over van het analyseformulier. Indien u de indicatie chronisch achteraf aanpast, nadat de overeenkomst is aangemaakt, zal u worden gevraagd of de overeenkomst aangepast kan worden met de nieuwe indicatie. Hierdoor is er nooit meer een verschil tussen de indicatie chronisch in de behandelepisode en de chronische CSI code op de overeenkomst.

GGZ

Aan de slag met het Zorgprestatiemodel!
We hebben het al een aantal keren gemeld: we werken hard aan het Zorgprestatiemodel (ZPM)! Nu kunt u in Incura aan de slag met het ZPM: deze versie 4.114.0 maakt het mogelijk om ZPM afspraken én groepsafspraken voor 2022 in uw agenda zetten. Bovendien is het aanmeldproces licht gewijzigd. Om te beginnen is een aantal voorbereidingen nodig. 

Hieronder leest u hoe alles in zijn werk gaat. De onderwerpen uit deze releasenotes op een rijtje:

A. Voorbereidingen

B. Het plannen van een (groeps-)afspraak

C. Registreren van een aanmelding

D. Inzage in codelijsten

E. Afsluiten van DBC’s en BGGZ-trajecten

Deze onderwerpen worden één voor één verder beschreven in de bijlage "Releasenotes ZPM Incura versie 4.114.0" die u onder aan de pagina vindt.<o:p>

2021_-_Bijlage_releasenotes_ZPM_Incura_versie_4.114.0.pdf

  1. 1101 KB
  2. Bekijken
  3. Downloaden
Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee
  1. Systeembeheer

  2. Geplaatst

Opmerkingen